Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Anonim Şirketler Hukuku Cilt:1
Ağustos 2013 / 1. Baskı / 756 Syf. / Ciltli
Baskısı tükenmiştir.
 
   

Bu kitabın yazarları da yeni Kanun'u anlama çabasında olan akademisyenlerdendir. Kitap, her üç yazar için de ilk ortak çalışma niteliğindedir. Şüphesiz farklı zihinlere, çalışma sistemlerine ve bakış açılarına sahip kişilerin ortak bir paydada buluşması kolay değildir. Ancak yazarların farklı odak noktalan ve farklı ayrıntıları algılamaları, büyük bir resmin tamamının görülebilmesinde bir fırsat olarak düşünülmüş; kitabın hazırlanması süreci, farklı bilgi ve deneyimlerin, anlayış ve kavrayışların harmanlanarak farklılıkların zenginliğe dönüştürülmesine tanık olmuştur.

Bu kapsamda, anonim şirketler hukukuna ilişkin TTK düzenlemeleri, Kanun'un esasını oluşturan teorik çerçeve ile temellendirilerek ve uygulamada ortaya çıkabilecek sorunlar üzerinde fikir yürütülerek irdelenmeye çalışılmıştır.

Anonim şirketlerin küreselleşen dünya düzenindeki yeri ve sınırları aşan ekonomik etkisi dikkate alınarak, bir anlamda "resmin tamamını görebilmek" açısından ülkemizdeki düzenlemeler dünya ile bağlantılı olarak ele alınmıştır.

Barkod: 9789755372150
Yayın Tarihi: Ağustos 2013
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 17x25
Sayfa Sayısı: 756
Yayınevi: Banka ve Ticaret Hukuku Araştırma Enstitüsü Yayınları
Kapak Türü: Ciltli
Dili: Türkçe
Ekler: -

 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024