Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Türk Mutfağında Tatlı ve Pastalar Ansiklopedisi
Ocak 1997 / 459 Syf.
Baskısı tükenmiştir.
 
   

Geçmişten günümüze kadar yapılan tatlı ve pasta çeşitlerini anlatan kitap, aynı zamanda saraylarda yapılan tatlılara da yer vermiştir.

Konu Başlıkları
Türk Tatlıları
Hoşaf ve Şerbetler
Mayalı Hamurlardan Yapılan Tatlılar
Meyve ve Sebzelerden Yapılan Tatlılar
Saray Tatlıları
Barkod: 9789757337522
Yayın Tarihi: Ocak 1997
Baskı Sayısı: 
Ebat: 16x23.5
Sayfa Sayısı: 459
Yayınevi: Türkmen Kitabevi
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Melehat Şeker
Mart 2024
280.00 TL
Sepete Ekle
Abdullah Badem
Ağustos 2022
265.00 TL
Sepete Ekle
Emrah Köksal Sezgin
Temmuz 2021
301.00 TL
Sepete Ekle
Filiz Arslan
Nisan 2021
170.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024