| Türk Gıda Hukukunda Gıda Kavramı, Prof. Dr. Halide Gökçe TÜRKOĞLU – Dr. Öğr. Ü. Fehmi Kerem BİLGİN – Dr. Öğr. Ü. Güven SÜSLÜ |
| İnsan Sağlığını Tehlikeye Sokan Gıda Suçları Arası İçtima Sorunu, Prof. Dr. Erdal YERDELEN – Arş. Gör. Burak TAŞ |
| Gıda Güvenliğinin Önemi ve Gıda Güvenliği Uygulamaları, Doç. Dr. Aybüke CEYHUN SEZGİN – Prof. Dr. Nevzat ARTIK |
| Gıda Güvenliği Konusunda Danıştay Kararlarında İhtiyatlılık İlkesi, Doç. Dr. Mehmet GÜNEŞ |
| Global Gıda Krizi İle Mücadele ve Türk Gıda Sektörünün Acil Regülasyon İhtiyacı, Doç. Dr. Işıl F. ORKUNOĞLU |
| Topraktan Sofraya Sebze Meyve Fiyatlarının Düzenlenmesi, Dr. Melikşah ÇIRAKOĞLU |
| Türkiye'deki Neoliberal Dönüşümün Yansımaları: Şeker Piyasasının Regülasyonu, Dr. Anıl Müge SEYREKBASAN |
| Türkiye'de Helal Akreditasyon Faaliyetleri ve Yasal Düzenlemeler, Dr. İsra YİĞİTVAR |
| İdare Hukuku Açısından Okul Gıdası Uygulamasının Değerlendirilmesi, Arş. Gör. Fatih DÜĞMECİ |
| Türk Gıda Sektöründe Helal Akreditasyon ve Hukuki Denetimi, Arş. Gör. Esin GÜRSEL DÜĞMECİ |
| Gıda Hakkı Bağlamında Devletin Yükümlülükleri: Kapasite Yaklaşımı Çerçevesinde Bir Değerlendirme, Arş. Gör. Dilara DÖNMEZKUŞ – Arş. Gör. Begüm SEYHAN |