İÇİNDEKİLER
1. GİRİŞ
1.1. Araştırma Bölgesinin Coğrafi Yapısı
1.2. Hakkari'de Çevre Kirliliği
1.3. Bitki Tanımları
1.4. Ağır Metaller
2. KAYNAK ÖZETLERİ
3. MATERYAL VE YÖNTEM
3.1. Çözeltiler
3.2. Örnek Hazırlama İşlemi
3.3. Mikrodalga Fırın Yakma Programı
3.4. Kullanılan Cihazlar
3.5. ICP–MS Hakkında Genel Bilgi
4. BULGULAR
4.1. Gundelia rosea (Kenger)
4.2. Gundelia colemerikensis (Kenger 2)
4.3. Diplotaenia turcica ( Siyabo, Türk köseotu)
4.4. Ferula pseudalliacea (Hingedan –Hegedan)
4.5. Allium rhetoreanum (Luş, Luşe, Hakkari Soğanı)
4.6. Allium shatakiense (Çoîn, Çohîn, Çatak soğanı)
4.7. Thymus kotschyanus Boiss. &Hohen. var. kotschyanus (Catri, Kekik)
5. TARTIŞMA VE SONUÇ
5.1. Öneriler |