Kategoriler
Eser Adı
Yazar
Yayınevi
Açıklama
İçindekiler
Barkod
Arama
Ana Sayfa
Sipariş Takip
Üyelik
Yardım
İletişim
Bilgisayar, Teknoloji Kitapları
Ekonomi, İşletme Kitapları
Hukuk Kitapları
Mühendislik, Teknik Kitaplar
Sosyal Bilimler Kitapları
Temel Bilimler Kitapları
Eğitim Bilimleri Kitapları
Kişisel Gelişim, Hobi
Sağlık ve Spor Kitapları
Sözlükler
Yabancı Dil Eğitimi Kitapları
Edebiyat, Sanat Kitapları
Akademik Dergiler
Sınavlara Hazırlık Kitapları
Ders Kitapları
Tüm Kategoriler »
Ana Sayfa
Tatlı ve Pastalar Ansiklopedisi
×
Türk Mutfağında
Tatlı ve Pastalar Ansiklopedisi
Cemal Anadol
Ocak 1997 / 2. Baskı / 459 Syf.
Baskısı tükenmiştir.
Kitap Hakkında
Kitabın Künyesi
Konu Başlıkları
Türkiye'de İlk Defa Anadolu Tatlıları ve Saray Tatlıları
Türk Tatlılar
Hoşaf ve Şerbetler
Mayalı Hamurlarla Yapılan Tatlılar
İrmik ve Şekerle Yapılan Tatlılar
Tahıl Kurubaklagil, Şeker Karışımı Tatlılar
Meyve ve Sebzelerle Yapılan Tatlılar
Barkod:
9789757337521
Yayın Tarihi:
Ocak 1997
Baskı Sayısı:
2
Ebat:
16x24
Sayfa Sayısı:
459
Yayınevi:
Türkmen Kitabevi
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Dili:
Türkçe
Ekler:
-
İlgili Kategoriler
Kişisel Gelişim, Hobi
>
Hobi, Eğlence
>
Yemek, İçki
İlgili Diğer Yayınlar
Şeker'li ve Şeker'siz Tarif Defteri
Melehat Şeker
Mart 2024
280.
00 TL
Sepete Ekle
Pastacılık – 1
Abdullah Badem
Ağustos 2022
265.
00 TL
Sepete Ekle
Kültürel Miras Anadolu'nun Yöresel Mutfakları
Emrah Köksal Sezgin
Temmuz 2021
301.
00 TL
Sepete Ekle
Alkolsüz İçecekler ve Barista Eğitimi
Filiz Arslan
Nisan 2021
170.
00 TL
Sepete Ekle
Ana Sayfa
|
2021 Kaynakça Dokümanı
|
Hakkımızda
|
Bülten
|
Kişisel Verilerin Korunması
|
Yardım
|
İletişim
Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024