Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Türk Yemekleri Ansiklopedisi
Ocak 2000 / 2. Baskı / 542 Syf.
Fiyatı: 650.00 TL
Temin süresi 2-3 gündür.
 
Sepete Ekle
   
Konu Başlıkları
Et Suları
Çorbalar
Sos ve Salçalar
Köfteler
Kebaplar
Av Etlerinden Kebaplar
Tavuk Yemekleri
Hindi Yemekleri
Balık Yemekleri
Sarma ve Dolmalar
Kış Sebzelerinden Yemekler
Yaz Sebzelerinden Yemekler
Zeytinyağlı Yemekler
Yumurta Yemekleri
Mezeler
Salatalar
Turşular
Erişteler
Mantılar
Makarnalar
Pilavlar
Börekler
Unutulmuş Türk Yemekleri
Anadolu Yemekleri
Saray Yemekleri
Barkod: 9789757337263
Yayın Tarihi: Ocak 2000
Baskı Sayısı:  2
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 542
Yayınevi: Türkmen Kitabevi
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Melehat Şeker
Mart 2024
280.00 TL
Sepete Ekle
Abdullah Badem
Ağustos 2022
265.00 TL
Sepete Ekle
Emrah Köksal Sezgin
Temmuz 2021
301.00 TL
Sepete Ekle
Filiz Arslan
Nisan 2021
170.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024