Kategoriler
Eser Adı
Yazar
Yayınevi
Açıklama
İçindekiler
Barkod
Arama
Ana Sayfa
Sipariş Takip
Üyelik
Yardım
İletişim
Bilgisayar, Teknoloji Kitapları
Ekonomi, İşletme Kitapları
Hukuk Kitapları
Mühendislik, Teknik Kitaplar
Sosyal Bilimler Kitapları
Temel Bilimler Kitapları
Eğitim Bilimleri Kitapları
Kişisel Gelişim, Hobi
Sağlık ve Spor Kitapları
Sözlükler
Yabancı Dil Eğitimi Kitapları
Edebiyat, Sanat Kitapları
Akademik Dergiler
Sınavlara Hazırlık Kitapları
Ders Kitapları
Tüm Kategoriler »
Ana Sayfa
Türk Yemekleri Ansiklopedisi
×
Türk Yemekleri Ansiklopedisi
Cemal Anadol
Ocak 2000 / 2. Baskı / 542 Syf.
Fiyatı:
650.
00 TL
Temin süresi 2-3 gündür.
Toplu Alımlar İçin
Tıklayınız...
Toplu Alım İndirimi
10+ adet
%10 indirim
585.00 TL
25+ adet
%15 indirim
552.50 TL
50+ adet
%20 indirim
520.00 TL
100+ adet
%25 indirim
487.50 TL
Adet giriniz:
Kitap Hakkında
Kitabın Künyesi
Konu Başlıkları
Et Suları
Çorbalar
Sos ve Salçalar
Köfteler
Kebaplar
Av Etlerinden Kebaplar
Tavuk Yemekleri
Hindi Yemekleri
Balık Yemekleri
Sarma ve Dolmalar
Kış Sebzelerinden Yemekler
Yaz Sebzelerinden Yemekler
Zeytinyağlı Yemekler
Yumurta Yemekleri
Mezeler
Salatalar
Turşular
Erişteler
Mantılar
Makarnalar
Pilavlar
Börekler
Unutulmuş Türk Yemekleri
Anadolu Yemekleri
Saray Yemekleri
Barkod:
9789757337263
Yayın Tarihi:
Ocak 2000
Baskı Sayısı:
2
Ebat:
16x24
Sayfa Sayısı:
542
Yayınevi:
Türkmen Kitabevi
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Dili:
Türkçe
Ekler:
-
İlgili Kategoriler
Kişisel Gelişim, Hobi
>
Hobi, Eğlence
>
Yemek, İçki
İlgili Diğer Yayınlar
Şeker'li ve Şeker'siz Tarif Defteri
Melehat Şeker
Mart 2024
280.
00 TL
Sepete Ekle
Pastacılık – 1
Abdullah Badem
Ağustos 2022
265.
00 TL
Sepete Ekle
Kültürel Miras Anadolu'nun Yöresel Mutfakları
Emrah Köksal Sezgin
Temmuz 2021
301.
00 TL
Sepete Ekle
Alkolsüz İçecekler ve Barista Eğitimi
Filiz Arslan
Nisan 2021
170.
00 TL
Sepete Ekle
Ana Sayfa
|
2021 Kaynakça Dokümanı
|
Hakkımızda
|
Bülten
|
Kişisel Verilerin Korunması
|
Yardım
|
İletişim
Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024