Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Tereyağı Teknolojisi
Aralık 2017 / 1. Baskı / 196 Syf.
Baskısı tükenmiştir.
 
   

Tereyağı teknolojisi kitabının 1. Bölümünde; Süt Yağının Biyokimyasal ve Fizikokimyasal Özellikleri, Süt Yağının Erimesi, Kristalizasyonu ve Polimorfizm, Süt Yağ Globül Membranı, Süt Yağının Emülsiyon Stabilitesi, Köpük Oluşumu

2. Bölümde; Tereyağı Teknolojisi, Tereyağı Üretimi, Kremanın Nötralizasyonu, Kremadan Bozuk Tat Ve Koku Bileşenlerinin Uzaklaştırılması, Kremanın Pastörizasyonu, Kremanın Olgunlaştırılması, Isı Programı (Kristalizasyon), Yayıklama, Yayıkaltı (Buttermılk), Tereyağının Yıkanması, Tereyağının Tuzlanması, Malakse (Yoğurma), Tereyağının Ambalajlanması Ve Depolanması, Tereyağı Üretiminde Katkı Maddeleri, Tereyağı Bozuklukları, Süt Yağının Oksidasyonu, Süt Yağının Hidrolizasyonu

3. Bölümde; Sürekli Tereyağı Üretimi, Sade Yağ Üretimi Ve Süt Yağının Fraksiyonlarına Ayrılması,

4.Bölümde; Tereyağının Yapısı

5. Bölümde; Yayık Tereyağı Üretimi, konuları teferruat ile anlatılıyor.

Barkod: 9786055267346
Yayın Tarihi: Aralık 2017
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 196
Yayınevi: Sidas Yayınları
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Erkan Rehber ...
Şubat 2024
130.00 TL
Sepete Ekle
Ayaz Yusuf Altın ...
Ağustos 2023
130.00 TL
Sepete Ekle
Galip Alçıtepe ...
Kasım 2022
288.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024