Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
Ocak 2020 / 5. Baskı / 492 Syf.
Fiyatı: 388.00 TL
Temin süresi 2-3 gündür.
 
Sepete Ekle

Diğer Baskılar
 Baskı Tarih Fiyatı İndirimli
 4. Eylül 2017 47.00 TL -      Sepete Ekle
 3. Kasım 2015 32.00 TL -      Sepete Ekle
 2. Ocak 2012 0.00 TL -      Sepete Ekle
 1. Ocak 2010 0.00 TL -      Sepete Ekle
   

Et bilimi ve et ürünleri üretimi oldukça kompleks konular olup, sağlıklı bir et ürünü üretimi ancak sağlıklı bir hayvandan gerekli teknik ve hijyenik koşullara uyularak sağlanabilir.

Bu kitap hazırlanırken başta, et bilimi ve teknolojisi konusunda eğitim gören öğrencilerin ve et sektöründe görev alan kişilerin temel ihtiyaçları göz önünde bulundurulmuş.

(Önsözden)

Konu Başlıkları
Etin Beslenmedeki Önemi
Etin Histolojik Yapısı
Ette Kesme Sonrası Görülen Değişiklikler
Etlerin Soğutulması
Et Ürünleri Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammadde ve Katkı Maddeleri
Sucuk Üretim Teknolojisi
Pastırma, Kavurma, Konserve, Döner, Jöle ve İşkembe Füme Dil Üretim Teknolojileri
Etlerin Pişirilmesi
Barkod: 9786052471593
Yayın Tarihi: Ocak 2020
Baskı Sayısı:  5
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 492
Yayınevi: Dora Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Aytekin Özer
Ekim 2022
495.00 TL
Sepete Ekle
Hüdaverdi Erer ...
Nisan 2022
425.00 TL
Sepete Ekle
Cenk Aydın ...
Kasım 2021
295.00 TL
Sepete Ekle
Hatice Erdost ...
Ağustos 2021
191.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024