Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlaması
Mart 2019 / 4. Baskı / 424 Syf.
Fiyatı: 310.00 TL
İndirimli: 279.00 TL (%10)
Temin süresi 2-3 gündür.
 
Sepete Ekle

Diğer Baskılar
 Baskı Tarih Fiyatı İndirimli
 3. Ekim 2009 36.50 TL -      Sepete Ekle
   
Konu Başlıkları
Gastronomi ve Yiyecek–İçecek İşletmeleri
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde, Yiyecek–İçecek Departmanlarında Menü Planlaması ve Geliştirilmesi
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde, Yiyecek–İçecek Departmanlarında Menü Türleri
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde, Yiyecek–İçecek Departmanlarında Menü Kartları
Ağırlama Hizmet İşletmelerinde, Yiyecek–İçecek Departmanlarında Menü ve Pazarlama İlişkisi
Menüyü Oluşturan Yiyeceklerin Hazırlanması Süreci (Standart Reçetelerin Hazırlanması (Standart Tarifler))
Menünün Fiyatlandırılması
Beslenme İlkeleri
Besin Öğelerinin Gruplandırılması
Besinler ve Enerji
Besin Grupları
Barkod: 9786053278580
Yayın Tarihi: Mart 2019
Baskı Sayısı:  4
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 424
Yayınevi: Ekin Basım Yayın
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Jane Ogden
Haziran 2024
130.00 TL
Sepete Ekle
Dan Benardot ...
Mart 2024
750.00 TL
İndirimli: 675.00 TL (%10)
Sepete Ekle
Hasan Kılıçgün
Mart 2023
385.00 TL
İndirimli: 346.50 TL (%10)
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024