Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Beslenme ve Besin Teknolojisi
Eylül 2009 / 2. Baskı / 464 Syf.
Temin edilememektedir.
 
   

Bu kitap, insan organizması için gerekli besin öğelerini, işlevlerini, bulunduğu kaynakları ve bu kaynaklardan en üst düzeyde yararlanma ilkelerini, yemek planlama, menü ve sofra düzenleme, mutfak yapısı, düzeni, sanitizasyonu, diyet analizi ve diyetin yeterlilik düzeyinin belirlenmesini içermektedir.

Konu Başlıkları
Yaşam ve Beslenme
Sıvı Ortamda Besin Öğelerinin Gösterdiği Özellikler
Nükleik Asitler – Enzimler –Hormonlar
Tatlılar ve Tatlılarla Hazırlanmış Ürünler
Yemek Planlama, Menü ve Sofra Düzenleme
Mutfak Sanitasyonu, Mutfak Yapısı ve Düzeni
Diyet Analizi ve Yeterlilik Düzeyinin Belirlenmesi
Barkod: 9789758969418
Yayın Tarihi: Eylül 2009
Baskı Sayısı:  2
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 464
Yayınevi: Detay Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Dan Benardot ...
Mart 2024
750.00 TL
Sepete Ekle
Jane Ogden
Haziran 2024
130.00 TL
Sepete Ekle
Hasan Kılıçgün
Mart 2023
385.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024