Türk Toksikoloji Derneği kurucusu ve 45 yıldır toksikoloji alanında çalışan Prof. Dr. Ali Esat Karakaya, Kimyasaldan Gıdaya Doz ve Risk kitabında bir yandan kimyasalların insan sağlığı ve çevre üzerindeki zararlı etkileri konusunda farkındalığı artırmayı hedeflerken diğer yandan kimyasallardan abartılı korkunun gereksiz olduğundan bahsediyor. Kimyasalların insan sağlığına ve çevreye verdiği zararın yanı sıra, bugünkü yaşam kalitesine ulaşmamıza yaptığı katkıyı da irdelenirken, kansere neden olan kimyasallar ile kanser yapıcı etkenler de kitapta detaylı bir şekilde ele alınıyor.
(Tanıtım Bülteninden)
Barkod: 9786057950222
|
Yayın Tarihi: Mart 2019 |
Baskı Sayısı: 1
|
Ebat: 14x21 |
Sayfa Sayısı: 192
|
Yayınevi: The Kitap
|
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
|
Dili:
Türkçe |
Ekler:
-
|
|