Kategoriler
Eser Adı
Yazar
Yayınevi
Açıklama
İçindekiler
Barkod
Arama
Ana Sayfa
Sipariş Takip
Üyelik
Yardım
İletişim
Bilgisayar, Teknoloji Kitapları
Ekonomi, İşletme Kitapları
Hukuk Kitapları
Mühendislik, Teknik Kitaplar
Sosyal Bilimler Kitapları
Temel Bilimler Kitapları
Eğitim Bilimleri Kitapları
Kişisel Gelişim, Hobi
Sağlık ve Spor Kitapları
Sözlükler
Yabancı Dil Eğitimi Kitapları
Edebiyat, Sanat Kitapları
Akademik Dergiler
Sınavlara Hazırlık Kitapları
Ders Kitapları
Tüm Kategoriler »
Ana Sayfa
Yemek Planlama Kuralları ve Yıllık Yemek Listeleri
×
Yemek Planlama Kuralları ve Yıllık Yemek Listeleri
Prof. Dr. Ayşe Baysal
,
Prof. Dr. Türkan Kutluay Merdol
Ocak 2020 / 5. Baskı / 105 Syf.
Baskısı tükenmiştir.
Kitap Hakkında
Kitabın Künyesi
Konu Başlıkları
Yeterli ve Dengeli Beslenmek için Besin Gereksinmeleri ve Günlük Beslenme Rehberi
Toplu Beslenme Yapılan Kurumlarda Beslenme Servisinin Yönetimi ve Örgütlenmesi
Yemek Planlama Kuralları
Günde Üç Öğün Yemek Veren Kurumlar için Aylık Yemek Listeleri Örnekleri
Günde Bir Öğün Yemek Veren Kurumlar için Aylık Yemek Listeleri Örnekleri
Barkod:
9789757527541
Yayın Tarihi:
Ocak 2020
Baskı Sayısı:
5
Ebat:
13x19
Sayfa Sayısı:
105
Yayınevi:
Hatiboğlu Yayıncılık
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Dili:
Türkçe
Ekler:
-
İlgili Kategoriler
Ekonomi, İşletme Kitapları
>
Turizm
>
Yiyecek–İçecek
Kişisel Gelişim, Hobi
>
Hobi, Eğlence
>
Yemek, İçki
İlgili Diğer Yayınlar
Pastacılık – 1
Abdullah Badem
Ağustos 2022
320.
00 TL
Sepete Ekle
Kültürel Miras Anadolu'nun Yöresel Mutfakları
Emrah Köksal Sezgin
Temmuz 2021
600.
00 TL
Sepete Ekle
Alkolsüz İçecekler ve Barista Eğitimi
Filiz Arslan
Nisan 2021
170.
00 TL
Sepete Ekle
Anadolu Mutfağında Dünden Bugüne Unutulmayan
Fegan Mutlu
Ekim 2020
235.
00 TL
Sepete Ekle
Ana Sayfa
|
2021 Kaynakça Dokümanı
|
Hakkımızda
|
Bülten
|
Kişisel Verilerin Korunması
|
Yardım
|
İletişim
Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2025