Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
A'dan Z'ye
Gıda Katkı Maddeleri
Mayıs 2017 / 2. Baskı / 296 Syf.
Temin edilememektedir.
 
   

Günümüzde gıda işleyenler ve üretenler, tüketiciler ve akademik çevrelerdeki araştırmacıların GKM'leri hakkında artan bir ilgisi bulunmaktadır. GKM'leri toksik etkilerini değerlendirilmesi, olası toksikolojik etkilerinin belirlenmesi sonucunda bazı GKM'leri yasaklanabilir. Aynı zamanda bu bilgiler yeni GKM'lerinin kullanım tekniklerini geliştirmede de kullanılabilir. Bu kitapta da ilgili bölümlerde GKM'lerine kabul görmüş bilgiler ışığında, AB düzenlemelerine göre yaklaşılmıştır.

GKM'leri kullanımı, yasal düzenlemeler, toksikolojik yaklaşımlar ele alınmıştır. GKM'lerinin yararları ve risklerini anlamak için temel bilgiler verilmeye çalışılmıştır. Bu kitaptaki bilgiler GKM'lerinin tanımını, diyetle alımları, sağlık riskleri, GKM'lerinin kullanımlarını içermektedir. Kitabın üniversiteler, yasa yapıcı kuruluşlar, tüketici grupları ve gıda işletmeleri için yararlı bir rehber, kaynak olacağına inanılmaktadır.

Konu Başlıkları
Başlıca Gıda Katkıları ve Kullanılma Amaçları
Gıda Katkı Maddelerinin Üretimi, Özellikleri ve Kullanımları
Gıda Katkı Maddeleri ve Yasal Düzenlemeler
Gıda Katkı Maddesi Alımının Belirlenmesi
Gıda Katkı Maddeleri ve Sağlık
Barkod: 9786055216856
Yayın Tarihi: Mayıs 2017
Baskı Sayısı:  2
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 296
Yayınevi: Detay Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Sabriye Ak Kuran
Haziran 2024
210.00 TL
Sepete Ekle
Mustafa Tayar ...
Şubat 2021
329.00 TL
Sepete Ekle
Osman Erkmen ...
Kasım 2020
580.00 TL
Sepete Ekle
Bahattin Çetin
Ekim 2020
195.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024