Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Gıda Mikrobiyolojisi
 (Editör)
Ekim 2013 / 1. Baskı / 552 Syf.
Baskısı tükenmiştir.
 
   

Gıda Mikrobiyolojisi; gıda mühendislerine, çevre mühendislerine, gıda teknologlarına, ziraat mühendislerine, biyologlara, mikrobiyologlara, veterinerlere, hijyenistlere, bu alanlarda eğitim alan veya kariyer için hazırlananlara, ilgili meslek konularında araştırma yapanlara ve gıda üretimi veya gıda ile ilgili uğraşı olanlara faydalı bir kitaptır. Bu kitabın içeriğinde gıda mikrobiyolojisinin temelleri, gıdalarda oluşan mikrobiyal bozulmalar, gıda kaynaklı hastalıklar, gıda koruma yöntemleri, gıda güvenliği indikatörleri, fermente gıdaların mikrobiyolojisi, gıda analiz yöntemleri ve gıda güvenliği konularına yer verilmiştir.



Konu Başlıkları
Gıdalarda Mikroorganizmalar ve Çoğalmaları
Gıda Bileşenlerinin Metabolizması ve Gıdalarda Mikrobiyal Bozulmalar
Gıda Kaynaklı Mikrobiyal Hastalıklar
Gıda Koruma Yöntemleri
Gıda Güvenliği İndikatörü
Fermente Gıdaların Mikrobiyolojisi
Gıdaların Mikrobiyolojik Analiz Yöntemleri ve Gıda Güvenliği Sistemleri
Barkod: 9786054334025
Yayın Tarihi: Ekim 2013
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 552
Yayınevi: Eflatun Yayınevi
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Sabriye Ak Kuran
Haziran 2024
200.00 TL
Sepete Ekle
Mustafa Tayar ...
Şubat 2021
329.00 TL
Sepete Ekle
Osman Erkmen ...
Kasım 2020
580.00 TL
Sepete Ekle
Bahattin Çetin
Ekim 2020
195.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024