Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi
Kasım 2020 / 1. Baskı / 862 Syf.
Fiyatı: 580.00 TL
Temin süresi 2-3 gündür.
 
Sepete Ekle
   

"Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi"; gıda mühendislerine, beslenme ve diyetisyenlere, çevre mühendislerine, gıda teknologlarına, ziraat mühendislerine, biyologlara, mikrobiyologlara, veterinerlere, hijyenistlere, bu alanlarda eğitim alanlara veya kariyer için hazırlananlara, ilgili meslek konularında araştırma yapanlara ve fermente ürünlerin üretimi ile uğraşısı olanlara yönelik hazırlanmış bir kitaptır.

Bu kitabın içeriğinde fermente ürünlerin üretim teknolojisine, fermentasyon süreçlerine, fermentasyonda işlev yapan mikroorganizmaların metabolik ve fizyolojik özelliklerine, fermente gıdaların üretimini etkileyen mikroorganizma özelliklerine, fermente gıdalarda bozulmalara ve bulunabilecek patojen mikroorganizmalara ve endüstriyel önemi olan mikrobiyal ürünlere ve atıkların değerlendirilmesine yer verilmiştir.

(Tanıtım Bülteninden)

Barkod: 9786254066658
Yayın Tarihi: Kasım 2020
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 17x24
Sayfa Sayısı: 862
Yayınevi: Nobel Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Jane Ogden
Haziran 2024
130.00 TL
Sepete Ekle
Dan Benardot ...
Mart 2024
750.00 TL
Sepete Ekle
Hasan Kılıçgün
Mart 2023
385.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024