Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Gıda Analizleri
Nisan 2018 / 4. Baskı / 480 Syf.
Baskısı tükenmiştir.
 

Diğer Baskılar
 Baskı Tarih Fiyatı İndirimli
 2. 2010 0.00 TL -      Sepete Ekle
   

Kitapta verilen yöntemlerin genellikle sadece ilkelerine değinilmekte yetinilmiş, uygulanmaları, aşamalar halinde belirtilmiş, fakat analiz sırasında gerçekleşen reaksiyonlara ve kullanılan cihaz veya sistemlerin çalışma ilkelerine çoğunlukla yer verilmemiştir. Birçok yöntemin sonunda, analizde elde edilmiş verilerden yararlanılarak sonucun hesaplanmasına ilişkin örnekler sunulmuştur. Analiz yöntemleri yanında ayrıca, bazı ürünlerin üretimi sırasında veya üretim sonunda uygulanan başlıca testlere de yer verilmiş olması, kitabın uygulamaya yönelik niteliğini ön planda tutma amacına dayanmaktadır.

(Önsözden)

Konu Başlıkları
Gıda Analizlerinde Genel Yöntemler
Gıdalarda Uygulanan Bazı Özel Analiz Yöntemleri
Değişik Amaçlı Bazı Test ve Analiz Yöntemleri
Enzim Aktivitesi Tayin Yöntemleri
Domates Salçasına Uygulanan Başlıca Test ve Analiz Yöntemleri
Meyve Sularına Uygulanan Test ve Analiz Yöntemle
Konservelere Uygulanan Mikrobiyolojik Test ve Bazı Analiz Yöntemleri
Mikrobiyolojik Analiz Yöntemleri
Su Analizleri
Tampon ve Standart Çözümlerin Hazırlanması
Barkod: 9786056341939
Yayın Tarihi: Nisan 2018
Baskı Sayısı:  4
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 480
Yayınevi: Yazarın Kendi Yayını
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Sabriye Ak Kuran
Haziran 2024
210.00 TL
Sepete Ekle
Mustafa Tayar ...
Şubat 2021
329.00 TL
Sepete Ekle
Osman Erkmen ...
Kasım 2020
580.00 TL
Sepete Ekle
Bahattin Çetin
Ekim 2020
195.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024