Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Gıda Analizleri
Şubat 2010 / 3. Baskı / 299 Syf.
Baskısı tükenmiştir.
 

Diğer Baskılar
 Baskı Tarih Fiyatı İndirimli
 2. Ekim 2000 0.00 TL -      Sepete Ekle
   
Konu Başlıkları
Gıda Kontrolü
Gıda Maddelerinde Yapılan Bazı Temel Kimyasal Analizler
Süt ve Süt Ürünlerinin Analizleri
İçme ve Kullanma Suları Analizleri
Yemeklik Yağlar ve Analizleri
Et ve Et Ürünleri Analizleri
Un ve Unlu Mamüllerdeki Analizler
Konserve Analizleri
Alkolsüz İçecek Analizleri
Alkollü İçeceklerin Analizleri
Bal Analizleri
Mikrobiyolojik Analizler
Barkod: 9786056196508
Yayın Tarihi: Şubat 2010
Baskı Sayısı:  3
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 299
Yayınevi: Marmara Kitabevi Yayınları
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Sabriye Ak Kuran
Haziran 2024
200.00 TL
Sepete Ekle
Mustafa Tayar ...
Şubat 2021
329.00 TL
Sepete Ekle
Osman Erkmen ...
Kasım 2020
580.00 TL
Sepete Ekle
Bahattin Çetin
Ekim 2020
195.00 TL
İndirimli: 175.50 TL (%10)
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024