Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Dünya Yiyecek İçecek ve Mutfak Terimleri Sözlüğü
İngilizce – Türkçe
Şubat 2004 / 1. Baskı / 536 Syf. / Ciltli
Baskısı tükenmiştir.
 
   

Dünyadaki mutfak ve yerel yiyecekler taranarak hazırlanmış olan bu sözlük; ulusların, uluslararası yiyecek, içecek ve mutfak terimlerinin kolaylıkla kullanımını, uluslararası en ünlü yemeklerin açıklamalı tariflerini, yeni tarif/tarifler hazırlayabilme, ülke mutfaklarının tanıtımında, tüm soğuk-sıcak içecekler ve en ünlü kokteyl çeşitleri ve kullanımını ayrıntılı açıklamalarını İngilizce'den Türkçe'ye çevrilmiş bir şekilde anlatan ve 13.000 terimi içeren bir çalışmadır.

Mutfak kültürümüzü zenginleştirebileceğinin yanı sıra, terimlerin yanlış yerde tanıtımındaki aksaklarını giderecektir. Türk Mutfağını ve Dünya Mutfağını sunan işletmelere katkı sağlayacaktır.

Akademik çalışmalarda, menü planlama, servis ve gastronomi alanında çok yararlı olacaktır. Tüm yiyecek içecek yöneticileri ve personellerinin rahatlıkla kullanabileceği kapsamlı ve eğitici bir çalışmadır. Bu kaynak mutfak kültürümüzdeki ilk çalışmadır. (Önsöz'den)

Barkod: 9789758289806
Yayın Tarihi: Şubat 2004
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 19.5x23.5
Sayfa Sayısı: 536
Yayınevi: Değişim Yayınları
Kapak Türü: Ciltli
Dili: Türkçe
Ekler: -

Abdullah Badem
Ağustos 2022
320.00 TL
Sepete Ekle
Emrah Köksal Sezgin
Temmuz 2021
600.00 TL
Sepete Ekle
Filiz Arslan
Nisan 2021
170.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2025