Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Gıda Analizi
Laboratuvar El Kitabı
Ocak 2020 / 4. Baskı / 782 Syf. / Ciltli
Fiyatı: 693.00 TL
Temin süresi 2-3 gündür.
 
Sepete Ekle
   

Gıda biliminde lisans öğrenimi gören ve gıda analizi çalışan öğrenciler için ders kitabı olması amacıyla yazılan bu kitap, gıda endüstrisinde gıda analizi yapan ve analistlerle etkileşim halinde olan kişilerce de değerli bir kitap olarak kabul edilmiş.

Gıda Analizi ve Gıda Analizi Laboratuvar El Kitabı, bu alandaki öğrenci ve uzmanları gıdaların kimyasal ve fiziksel özellikleri üzerine kullanılacak tekniklere dair bilgilendirici niteliktedir. Kitaplar, gıda analizinin temelleri, gıdaların kompozisyon analizleri ile karakteristik ve kimyasal özellikleri, spektroskopi, kromatografi hakkındaki içerikleri yanında, bu konulara yönelik uygulamaları içermektedir.

(Önsözden)

Barkod: 9186051928539
Yayın Tarihi: Ocak 2020
Baskı Sayısı:  4
Ebat: 21x28
Sayfa Sayısı: 782
Yayınevi: Nobel Yayıncılık
Kapak Türü: Ciltli
Dili: Türkçe
Ekler: -

Sabriye Ak Kuran
Haziran 2024
200.00 TL
Sepete Ekle
Mustafa Tayar ...
Şubat 2021
329.00 TL
Sepete Ekle
Osman Erkmen ...
Kasım 2020
580.00 TL
Sepete Ekle
Bahattin Çetin
Ekim 2020
195.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024