Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Gıda Teknolojisinde Reaksiyon Kinetiği
Ağustos 2020 / 1. Baskı / 209 Syf.
Fiyatı: 225.00 TL
İndirimli: 202.50 TL (%10)
Temin süresi 2-3 gündür.
 
Sepete Ekle
   

Bu kitap, ilk olarak Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Yayınları içerisinde 2008 yılında bastırılmış. Bu baskıda bazı bölümlere eklentiler yapılmış, düzenlemeler gerçekleştirilmiş. Kitap, Gıda Mühendisliği bölümlerinde okutulmakta olan Reaksiyon Kinetiği dersine ait temel bir Türkçe kaynak oluşturmaya yönelik hazırlanmış.

Kitapta kinetiğin temel prensipleri üzerinde durulduktan sonra, kinetiğin gıda teknolojisindeki uygulama alanları örnek soru ve çözümleriyle gösterilmeye çalışılmış.

(Tanıtım Bülteninden)

Barkod: 9786257106894
Yayın Tarihi: Ağustos 2020
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 209
Yayınevi: Akademisyen Kitabevi
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Sabriye Ak Kuran
Haziran 2024
200.00 TL
Sepete Ekle
Mustafa Tayar ...
Şubat 2021
329.00 TL
Sepete Ekle
Osman Erkmen ...
Kasım 2020
580.00 TL
Sepete Ekle
Bahattin Çetin
Ekim 2020
195.00 TL
İndirimli: 175.50 TL (%10)
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024