Bu kitap, ilk olarak Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Yayınları içerisinde 2008 yılında bastırılmış. Bu baskıda bazı bölümlere eklentiler yapılmış, düzenlemeler gerçekleştirilmiş. Kitap, Gıda Mühendisliği bölümlerinde okutulmakta olan Reaksiyon Kinetiği dersine ait temel bir Türkçe kaynak oluşturmaya yönelik hazırlanmış.
Kitapta kinetiğin temel prensipleri üzerinde durulduktan sonra, kinetiğin gıda teknolojisindeki uygulama alanları örnek soru ve çözümleriyle gösterilmeye çalışılmış.
(Tanıtım Bülteninden)
Barkod: 9786257106894
|
Yayın Tarihi: Ağustos 2020 |
Baskı Sayısı: 1
|
Ebat: 16x24 |
Sayfa Sayısı: 209
|
Yayınevi: Akademisyen Kitabevi
|
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
|
Dili:
Türkçe |
Ekler:
-
|
|