Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Üretim Teknolojisi
(Fırıncı Meslek Eğitimi)
Şubat 2008 / 1. Baskı / 173 Syf.
Fiyatı: 120.00 TL
Temin süresi 2-3 gündür.
 
Sepete Ekle
   

Ekmek ve Ekmek çeşitleri üretim teknolojisi ya da fırıncı meslek eğitimi ekmeğin tanımı, çeşitleri, önemi, ekmek kültürü, yapımında kullanılan ekipmanlar ve özellikleri, araç–gereç ve ekipmanlar ve özellikleri sistemi, çalışma teknikleri, fırın çeşitleri ve özellikleri, araç–gereç ve ekipman bilgisini, gereçler ve malzeme özelliklerini ve ekmek yapımındaki içeriklerinin, ekmeğin saklanmasını, ekmek hastalıklarını, hastalık çeşitlerine göre önlem almayı, hijyen ve sanitasyon ilkelerini HACCP ve uyulması zorunlu kuralları, işletme mekanlarını detaylı anlatan ve her yerde okutulabilecek programa uygun bir kitaptır.

Barkod: 9789756331545
Yayın Tarihi: Şubat 2008
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 13x19
Sayfa Sayısı: 173
Yayınevi: Savaş Yayınevi
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Jane Ogden
Haziran 2024
130.00 TL
Sepete Ekle
Dan Benardot ...
Mart 2024
750.00 TL
Sepete Ekle
Hasan Kılıçgün
Mart 2023
385.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024