Ekmek ve Ekmek çeşitleri üretim teknolojisi ya da fırıncı meslek eğitimi ekmeğin tanımı, çeşitleri, önemi, ekmek kültürü, yapımında kullanılan ekipmanlar ve özellikleri, araç–gereç ve ekipmanlar ve özellikleri sistemi, çalışma teknikleri, fırın çeşitleri ve özellikleri, araç–gereç ve ekipman bilgisini, gereçler ve malzeme özelliklerini ve ekmek yapımındaki içeriklerinin, ekmeğin saklanmasını, ekmek hastalıklarını, hastalık çeşitlerine göre önlem almayı, hijyen ve sanitasyon ilkelerini HACCP ve uyulması zorunlu kuralları, işletme mekanlarını detaylı anlatan ve her yerde okutulabilecek programa uygun bir kitaptır.
Barkod: 9789756331545
|
Yayın Tarihi: Şubat 2008 |
Baskı Sayısı: 1
|
Ebat: 13x19 |
Sayfa Sayısı: 173
|
Yayınevi: Savaş Yayınevi
|
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
|
Dili:
Türkçe |
Ekler:
-
|
|