Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler
Ocak 2013 / 3. Baskı / 861 Syf.
Baskısı tükenmiştir.
 
   

"Gıda mühendisliğinde temel işlemler" terimi, çeşitli gıda materyallerine farklı amaçlarla ve değişik şekillerde uygunanan bazı ortak ve genel işlemleri tanımlamak amacıyla kullanılmıştır.

"Gıda Mühendisliğinde Temel İşlemler" kitabının üçüncü baskısında yer alan 10 bölümden 7 tanesi, doğrudan temel işlemleri, 3 tanesi ise temel işlemleri tamamlayıcı bilgileri içerecek şekilde düzenlenmiştir. Gıdalara uygulanan tüm işlemlerde, kalitedeki olası değişmelerin, sürekli olarak ön planda tutulma ve izlenme zorunluğu nedeniyle, kitabın son bölümü olan onuncu bölümünde "Gıdaların bozulma kinetiği" ele alınarak konu, temel işlemlerle bütünleştirilmiştir.

Konu Başlıkları
Temel Bilgilerin Özeti
Kütle ve Enerji Denkliği
Soğutma ve Dondurma
Kurutma
Evaporasyon
Damıtma
Ekstraksiyon
Mekaniksel Ayırma İşlemleri
Isıl İşlem Hesaplamaları (Sterilizasyon, Pastörizasyon)
Gıdaların Bozulma Kinetiği (Reaksiyon Kinetiği)
Barkod: 9786056341946
Yayın Tarihi: Ocak 2013
Baskı Sayısı:  3
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 861
Yayınevi: Yazarın Kendi Yayını
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Sabriye Ak Kuran
Haziran 2024
200.00 TL
Sepete Ekle
Mustafa Tayar ...
Şubat 2021
329.00 TL
Sepete Ekle
Osman Erkmen ...
Kasım 2020
580.00 TL
Sepete Ekle
Bahattin Çetin
Ekim 2020
195.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024