Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Konaklama & Ağırlama İşletmelerinde
Servis Tekniği ve Yönetimi
Ocak 2014 / 6. Baskı / 214 Syf.
Temin edilememektedir.
 
   

Kalifiye eleman yetiştirilmesine yönelik faaliyet gösteren eğitim kurumlarımızdaki öğrencilerimize ve sektörde istihdam edilmiş personele kaynak olabileceği düşüncesi hazırlanmıştır.

Konu Başlıkları
Servis Departmanının Tanıtımı ve Bu Departmanda Kullanılan Araç ve Gereçler
Menü Tanzimi, Mise En Place ve Servis
Davetler
Müşterilerin Masasında Yapılan Çalışmalar
Barlar,içkiler Hakkında Genel Bilgiler
Yiyecek İçecek Kontrolü ve Bazı Yemek İsimlerinin Çeşitli Dillerdeki Karşılıkları
Barkod: 9789758326990
Yayın Tarihi: Ocak 2014
Baskı Sayısı:  6
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 214
Yayınevi: Detay Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Yunus Emre Genç ...
Ağustos 2024
220.00 TL
Sepete Ekle
Hayri Coşkun
Temmuz 2024
320.00 TL
Sepete Ekle
Aslıhan Nakiboğlu ...
Mayıs 2024
145.00 TL
Sepete Ekle
Dilaver Tengilimoğlu
Şubat 2024
380.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024