Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Toplu Yemek İşletmeleri İçin
Yiyecek İçecek Yönetimi
Eylül 2018 / 1. Baskı / 340 Syf.
Temin edilememektedir.
 
   

Kitap toplu yemek sektöründe faaliyet gösteren işletmelere yol gösterici olması ve bu sektörde yer alan ya da bu sektörde faaliyet gerçekleştirmek isteyen işletmelere kaynak olması sebebiyle hazırlanmış. Kitap toplamda sekiz bölümden oluşmaktadır.

(Önsözden)

Konu Başlıkları
Toplu Yemek Sektörü
Toplu Yemek Sektörüne İhtiyaç Duyulan
Toplu Yemek Sektöründe Satış
Toplu Yemek Sektöründe Mönü Planlama
Toplu Yemek Sektöründe Maliyet Analizi
Toplu Yemek Sektöründe Kalite Yönetim Sistemi
Toplu Yemek Sektöründe Tedarik Zinciri Yönetimi
Toplu Yemek Üretimine Uygun Mutfak Planlama Ve Ekipman Belirleme
Barkod: 9786052540121
Yayın Tarihi: Eylül 2018
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 340
Yayınevi: Detay Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Yunus Emre Genç ...
Ağustos 2024
220.00 TL
Sepete Ekle
Hayri Coşkun
Temmuz 2024
320.00 TL
Sepete Ekle
Aslıhan Nakiboğlu ...
Mayıs 2024
145.00 TL
Sepete Ekle
Dilaver Tengilimoğlu
Şubat 2024
380.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024