Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Gıda Kimyası
Mart 2016 / 4. Baskı / 296 Syf.
Baskısı tükenmiştir.
 

Diğer Baskılar
 Baskı Tarih Fiyatı İndirimli
 3. Eylül 2013 0.00 TL -      Sepete Ekle
 2. Temmuz 2011 0.00 TL -      Sepete Ekle
   

Kitap, etkin öğrenme tekniğine bağlı kalarak, mantıksal ve sistematik bir biçimde temel bilgileri vermek üzere; gerek gıda teknolojisi konusunda öğrenim gören her düzeydeki öğrencilere, gerekse ilgili kişi ve kuruluşlara, gıda kimyası hakkında ön bilgileri alabilecekleri bir kaynak olarak hazırlanmıştır.

Konu Başlıkları
Gıda Bilimi
Su
Karbonhitlar
Proteinler
Yağlar
Vitaminler
Enzimler
Barkod: 9786059666091
Yayın Tarihi: Mart 2016
Baskı Sayısı:  4
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 296
Yayınevi: Dora Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Sabriye Ak Kuran
Haziran 2024
200.00 TL
Sepete Ekle
Mustafa Tayar ...
Şubat 2021
329.00 TL
Sepete Ekle
Osman Erkmen ...
Kasım 2020
580.00 TL
Sepete Ekle
Bahattin Çetin
Ekim 2020
195.00 TL
İndirimli: 175.50 TL (%10)
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024