Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Banket ve Servis Yönetimi
Eylül 2017 / 1. Baskı / 384 Syf.
Temin edilememektedir.
 
   

Bu çalışmanın birinci bölümünde, Yiyecek-İçecek Hizmetleri başlığı altında; alanın temel kavramları, özellikleri ve sınıflandırmaları açılmaya çalışılmış. Sektörün temel özelliği emek yoğun faktör göz önüne alınarak, personel iş tanımlarına ve üniformalarına yer verildi. Bölümün sonunda, Turizm Teşvik Kanunu'n dan konuyla ilgili detaylar aktarılmış.

Banket Yönetimi başlıklı ikinci bölümde ise, banketin tanımıyla işletmelerde nasıl bir süreçle gerçekleştirildiği verilmeye çalışılmış. Banket Süreci; Kabul, Hazırlık ve Faaliyet Aşamalarıyla ele alınmış.

Son olarak üçüncü bölümde, Yiyecek-İçecek Faaliyetlerinin en hassas konularından olan Servis Yönetiminin detaylarına girilmiş. Servisin tanımıyla başlayan bu bölümde öncelikle Araç-Gereçler tanıtılmış. Devamında ise servis de yine bir süreç üzerinden ele alınıp; Hazırlık, Faaliyet ve Sonlanması, aşamalarıyla incelenmiş. Buradaki adımlarda Servis Usullerinden Boşların Toplanmasına, Konuk Tipleri ve Davranışlarından Sipariş Alınması, Oda Servisi ve Hesap Tahsili ve Konukların Uğurlanmasına kadar uzanan zincirin halkalarına yer verilmiş. Bu arada konular, 300'ün üzerinde görselle desteklenmiş.

(Tanıtım Bülteninden)

Barkod: 9786059440769
Yayın Tarihi: Eylül 2017
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 384
Yayınevi: Detay Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Yunus Emre Genç ...
Ağustos 2024
220.00 TL
Sepete Ekle
Hayri Coşkun
Temmuz 2024
320.00 TL
Sepete Ekle
Aslıhan Nakiboğlu ...
Mayıs 2024
145.00 TL
Sepete Ekle
Dilaver Tengilimoğlu
Şubat 2024
380.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024