Kategoriler
Eser Adı
Yazar
Yayınevi
Açıklama
İçindekiler
Barkod
Arama
Ana Sayfa
Sipariş Takip
Üyelik
Yardım
İletişim
Bilgisayar, Teknoloji Kitapları
Ekonomi, İşletme Kitapları
Hukuk Kitapları
Mühendislik, Teknik Kitaplar
Sosyal Bilimler Kitapları
Temel Bilimler Kitapları
Eğitim Bilimleri Kitapları
Kişisel Gelişim, Hobi
Sağlık ve Spor Kitapları
Sözlükler
Yabancı Dil Eğitimi Kitapları
Edebiyat, Sanat Kitapları
Akademik Dergiler
Sınavlara Hazırlık Kitapları
Ders Kitapları
Tüm Kategoriler »
Ana Sayfa
Hazır Yemek Sistemleri
×
Hazır Yemek Sistemleri
Prof. Dr. Mustafa Tayar
,
Prof. Dr. Canan Hecer
Nisan 2016 / 2. Baskı / 385 Syf.
Baskısı tükenmiştir.
Diğer Baskılar
Baskı
Tarih
Fiyatı
İndirimli
1.
Ağustos 2013
0.
00 TL
-
Sepete Ekle
Kitap Hakkında
Kitabın Künyesi
Konu Başlıkları
Hazır Yemek Endüstrisi
Beslenme İlkeleri
Menü Planlama
Mutfak Planlama
Ekipman Seçimi ve Yerleşimi
Hazır Yemek Sistemlerinde Depolama
Hazır Yemek Sistemlerinde Hijyen ve Sanitasyon
Gıda Güvenliği
Gıda Hazırlama Yöntemleri
Temizlik ve Dezenfeksiyon
Hazır Yemek Sistemlerinde Kalite Uygulamaları
Barkod:
9786059666145
Yayın Tarihi:
Nisan 2016
Baskı Sayısı:
2
Ebat:
16x24
Sayfa Sayısı:
385
Yayınevi:
Dora Yayıncılık
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Dili:
Türkçe
Ekler:
-
İlgili Kategoriler
Mühendislik, Teknik Kitaplar
>
Gıda Mühendisliği
İlgili Diğer Yayınlar
Gıda Paradoksları
Sabriye Ak Kuran
Haziran 2024
200.
00 TL
Sepete Ekle
Gıda Kimyası
Mustafa Tayar ...
Şubat 2021
329.
00 TL
Sepete Ekle
Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi
Osman Erkmen ...
Kasım 2020
580.
00 TL
Sepete Ekle
Gıda Sanayi İşletme Ekonomisi
Bahattin Çetin
Ekim 2020
195.
00 TL
Sepete Ekle
Ana Sayfa
|
2021 Kaynakça Dokümanı
|
Hakkımızda
|
Bülten
|
Kişisel Verilerin Korunması
|
Yardım
|
İletişim
Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024