Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Mutfak Uygulamaları
İşletme ve Eğitim Rehberi
Ocak 2019 / 1. Baskı / 184 Syf.
Temin edilememektedir.
 
   

Kitapta gastrononomi ve mutfak sanatları ile aşçılık eğitimi; yiyecek içecek işletmeleri; menü; standart tarif; yiyecek içecek maliyeti; pişirme yöntemleri; doğrama şekilleri, usuller ve özellikleri ile beslenmenin yanı sıra yiyecek içecek işletmelerinin görüşleri alınarak özenle seçilmiş ve uygulanmış standart tariflere, bunlara ilişkin görsellere ve besin değerlerine yer verilmiş. Sağlıklı beslenme son dönemlerde tüketiciler tarafından çok daha fazla önemsenmektedir. Bu ihtiyacı karşılamaya yönelik kitapta standart tariflerin besin analizleri de yapılmış.

(Tanıtım Bülteninden)

Barkod: 9786052540763
Yayın Tarihi: Ocak 2019
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 184
Yayınevi: Detay Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Ayşe Çelik Yetim
Aralık 2024
140.00 TL
Sepete Ekle
Yunus Emre Genç ...
Ağustos 2024
220.00 TL
Sepete Ekle
Hayri Coşkun
Temmuz 2024
320.00 TL
Sepete Ekle
Aslıhan Nakiboğlu ...
Mayıs 2024
145.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024