Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Türkiye'nin Yadigar Lezzetleri
Pazarlanabilir, Turistik, Gastronomik, Ekonomik ve Kültürel Değeri Olan
Mayıs 2021 / 1. Baskı / 123 Syf.
Fiyatı: 110.00 TL
Temin süresi 2-3 gündür.
 
Sepete Ekle
   

Gastronomi ve yöresel lezzetler; toplumların kültürünü yansıtan, damak zevklerine, inançlarına uygun yemek pişirme, saklama, mutfak kültürü ve sanatı olarak tanımlanmaktadır. Turizm'de gastronomiyi ve yöresel lezzetleri stratejik yetenek olarak kullanan destinasyonların rakiplerinden farklılaştıkları ve rekabet üstünlüğü elde ettikleri bilinmektedir.

Anadolu, birçok kültür ve medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Kuşkusuz, bu medeniyetler eşsiz yemek lezzetleri ve kültürünü coğrafyamıza miras olarak bırakmışlardır. Bu çalışma da, geçmişten geleceğe taşınan zengin yemek kimliği ve kültürünün lezzetleri bir bütün olarak gastronomi turizmi bakış açısıyla oluşturulmaya çalışılmış.

(Önsözden)

Konu Başlıkları
Gastronomi
Destinasyonların Gastronomik Çekicilikleri
Türkiye'nin Pazarlanabilir Turistik, Gastronomik, Ekonomik ve Kültürel Değeri Olan Yadigâr Lezzetleri
Barkod: 9786257667852
Yayın Tarihi: Mayıs 2021
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 123
Yayınevi: Ekin Basım Yayın
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Yunus Emre Genç ...
Ağustos 2024
220.00 TL
Sepete Ekle
Hayri Coşkun
Temmuz 2024
320.00 TL
Sepete Ekle
Aslıhan Nakiboğlu ...
Mayıs 2024
145.00 TL
Sepete Ekle
Dilaver Tengilimoğlu
Şubat 2024
380.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024