Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Profesyonel Restoran Yönetimi
İlkeler,uygulamalar ve Örnek Olaylar
Nisan 2010 / 1. Baskı / 352 Syf.
Temin edilememektedir.
 
   

Küresel rekabetin sınırları zorladığı 21. yüzyılda, ayakta kalabilmek ve kâr elde etmeyi sürdürmek birçok işletme için olanaksız hale gelerek açılışlarının ilk yıllarında iflasa kadar uzanan olumsuz sonuçlarla yüz yüze kalabilmektedirler. Restoran işletmeleri, sunulan ürünlerin çeşitliliği, hızla değişen moda ve alışkanlıkların baskısı, zincir işletmelerin yaygınlaşması ve çoğalan işletme türü ve sayısı gibi etkenlerden dolayı rekabetin en yoğun yaşandığı sektörlerden birisi durumundadır.

Bu çalışma ile modern restoran yönetimi içerisinde önemli bulunan ve üzerinde durulması gereken konular bir rehber niteliğinde hazırlanmış ve sunulmuştur. Sadece akademik literatüre katkı değil, aynı zamanda sektör yöneticilerine de yol gösterici olabilmesi amaçlanan bu eser, toplam 12 ayrı üniversiteden 23 akademisyen ve bir sektör temsilcisinin çabalarıyla 17 bölüm olarak tasarlanmıştır.

Konu Başlıkları
Yiyecek – İçecek Sektörüne Genel Bakış
Restoran İşletmelerine Giriş
Kuruluş Yeri Seçimi
Marka Yaratma ve Geliştirme
Dekorasyon ve Planlama
İşletme Yöneticisi
Örgüt Yapısı
Finansal Yönetim
Mönü Planlama ve Analizi
Satınalma...
Barkod: 9786055681593
Yayın Tarihi: Nisan 2010
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x23.5
Sayfa Sayısı: 352
Yayınevi: Detay Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Ayşe Çelik Yetim
Aralık 2024
140.00 TL
Sepete Ekle
Yunus Emre Genç ...
Ağustos 2024
220.00 TL
Sepete Ekle
Hayri Coşkun
Temmuz 2024
320.00 TL
Sepete Ekle
Aslıhan Nakiboğlu ...
Mayıs 2024
145.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024