Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Yiyecek – İçecek İşletmelerinde
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
Temmuz 2006 / 1. Baskı / 228 Syf.
Temin edilememektedir.
 
   

Bu kitap, “Turizm ve Otel İşletmeciliği” programlarında “Mutfak Hizmetleri Yönetimi” dersine yer veren yüksek öğretim kurumlarının kaynak ihtiyacını karşılama amacına yöneliktir.”
“Yiyecek–İçecek İşletmelerinde MUTFAK HİZMETLERİ YÖNETİMİ” adı ile yazdığım kitapta mutfak ile ilgili tüm konular çok ayrıntıya girmeden, genel hatları ile ele alınmıştır. Bu bakımdan “Mutfak Hizmetleri Yönetimi” dersi ile ilk defa karşı karşıya kalan öğrencilerin detaya boğulmadan konuları kavramaları amaçlanmıştır.

Konu Başlıkları
Turizm Endüstrisinin Genel Yapısı
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinin Tanımı, Amacı, Önemi ve Türleri
Yönetim, Mutfak Yönetimi ve Organizasyonu
Temel Mutfak Planlaması
Menü Planlaması ve Geliştirilmesi
Menüyü Oluşturan Yiyeceklerin Hazırlanması Süreci (standart Reçetelerin Hazırlanması ve Standart Tarifler)
Yiyecek–Içeceklerin Hazırlanması ve Üretimi
Mutfakta Temizlik, Sağlık ve Hijyen
Barkod: 9789758969685
Yayın Tarihi: Temmuz 2006
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 228
Yayınevi: Detay Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Yunus Emre Genç ...
Ağustos 2024
220.00 TL
Sepete Ekle
İsa Yayla
Eylül 2023
185.00 TL
Sepete Ekle
Aydın Ünal ...
Mart 2023
305.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | 2021 Kaynakça Dokümanı | Hakkımızda | Bülten | Kişisel Verilerin Korunması | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2024